30 martie 2009

Concert in Club Dublin, Barlad, 17 aprilie

Vineri, 17 aprilie, in Club Dublin, Barlad va avea loc o activitate culturala underground foarte openminded. Mai precis, vor concerta:

Exoteric - Rap (Barlad + Bucuresti)
Doi baieti ce au mai concertat in Barlad, atat in Club Dublin, cat si la Casa de Cultura. Mai nou au si un DJ, care (printre altele) va face si warm-up-ul evenimentului timp de jumatate de ora.

DLT - Breakdance (Barlad + Tecuci + Craiova)
Cred ca nu exista oameni in Barlad (de peste 14 ani) care sa nu fi auzit de DLT. Ei sunt un breakdance crew cu membri din orasele mai sus mentionate. Au luat premii la numeroase concursuri de breakdance din tara.

Sever-Bogdan - Progressive Rock/Metal (Barlad)
Bogdan Sever este de asemenea un individ destul de cunoscut in Barlad. A facut parte dintr-o trupa numita Spiritual Shade, concertand atat in Romania cat si in Spania. A scos si cateva albume solo, acum cantand singur.

Krepuskul - Experimental Metal (Cluj)
Trupa Krepuskul revine in Barlad. Dupa un concert in Club Dublin in 2008 si 3 concerte la BTNN, trioul clujean va concerta iar pentru fanii din Barlad. Krepuskul au cantat anul acesta in deschiderea trupei Sepultura, la Bucuresti.

Ashaena - Pagan Metal (Barlad)
Trupa Ashaena va concerta pentru a doua oara in Barlad. Vor canta piese de pe albumul ce urmeaza sa fie lansat dar si piese noi de pe un album viitor. Ashaena urmeaza sa faca parte din Destroying Europe Tour (alaturi de Shining, Finsterforst si Gwydion), urmand sa concerteze in tari ca Germania, Italia, Franta, Grecia, Polonia, Bulgaria, Croatia si altele.


Pretul biletului: 6 RON.
Intrarea in club se va face incepand cu ora 18:30.
Merchandise: Tricouri Krepuskul, albume Krepuskul (Umbre de vise) si Sever-Bogdan (Pomii vietii si Un sunet pe soapte).
Nu ratati o seara cu muzica buna!



(After party la BTNN!)






Posturi asemanatoare:
Afis concert Dublin
Ashaena si Krepuskul

Niciun comentariu: