15 decembrie 2008

Am aflat ce e cu trupa asta SpitFire.

Nominalizata la Best Romanian Metal Newcomer 2008: "Castigatoarea 2006 a acestei categorii si un 2008 plin de concerte tari".
Asa.
Trupa SpitFire s-a format in 2006. Aflam direct de la ei ca:
"In cei 2 ani de activitate, SpitFire a cantat in cluburi precum: Utopia, Basement, Big Mamou si Suburbia, alaturi de artisti ca Nostradameus (Suedia), Ralf Jung (Germania), Luna Amara, Nexus, Voodoo." BUN TARE!!!

S-au inscris anul acesta la Academia de Rock, concertand in Bucuresti la Amfiteatrul Mihai Eminescu. Asta nu-i nimic. Interesant e ce aflam tot de pe profilul lor de... ceva:
"Avind in vedere si faptul ca intrarea este libera, ne asteptam la un public de circa 1500-2000 de spectatori." EI NA?!

SpitFire trebuia sa cante la ora 15:40. Nu stiu la ce ora au cantat sau daca au mai cantat, interesant de vazut e cam cati oameni au fost la acest eveniment (din cei 1500-2000 cat sperau baietii).









Cei drept au fost aproape 2000 spre seara. Aproape...

3 comentarii:

Lucian Vâlsan spunea...

2000 ? Îmi plac oamenii visători.

Dracu spunea...

Draga Tudor Bostan,
Daca te-ar duce putin capul, ai analiza situatia in felul urmator: 1.La ora 3 jumate, vara, la 35 de grade, cand ti se usuca pula numai stand in casa, nu merge nimeni la teatrul de vara pentru o portie gratuita de solar extrem. Intamplator am fost acolo, asa ca stiu despre ce vorbesc. Buuun...
2.Tinand cont ca peste 60% din rocarasii autohtoni sunt niste frustrati care refuza sa se maturizeze si se cred puternici, filosofi, lorzi ai intunericului, rasa superioara etc ascultand non-muzici precum stimatele metale de groh....ei bine, e de inteles de ce trupe ca cea inculpata pe blogul tau penal, nu au mare trecere.
Si o mica observatie:
nu inteleg de ce te crezi dator sa faci reclama in orice fel altor trupe. Singura explicatie ar fi ca tu, ca membru al unei mari formatii de pagan-sloboz si ce mai cantati voi, te simti amenintat de potentialul vecinilor de la alternative. Oare nu e loc pentru toti?Ma rog. Trist. Plm. Sau cel mai probabil, in desteptaciunea ta, ai zis sa faci putin mishto de trupe si oameni care-si vad de treaba lor si despre care habar n-ai. La fel de trist.
PS: stai linistit, nu cred ca se astepta nimeni la un public de 2000 de oameni. Ce ai citit tu a fost fie o formulare ironico-utopica de incurajare a publicului, fie un copy/paste din anuntul postat de organizatorii evenimentului, dar repet, trebuie putin cap.
Cu multa stima si respect,
un fan al muzicii de buna calitate.

Tudor Năpasta spunea...

Draga "Dracu", ascultator de muzica buna, ce iti dai indentitatea in disputa (pe care o porti singur de altfel) cu mine,
In primul rand as vrea sa-ti multumesc ca mi-ai vizitat blogul meu penal. Nu era vorba de cat e ceasul sau de cati oameni au fost (slava Domnului... am cantat si eu la ore foarte nepotrivite publicului... si cu atat mai putin respectivilor de pe scena). M-am referit strict la acele aspecte privite intr-un mod foarte optimist (as putea spune exagerat) in ceea ce priveste pe de o parte MARILE trupe cu care au cantat baietii de la SpitFire (cu care nu am nimic... nu cunosc) si acel foc interior al lor de a preconiza venirea a 2000 de oameni la un concert metal cu trupe exclusiv romanesti (nu era vorba despre cati oameni ar veni la ora X la trupa Y, ci era un atac la publicul... as putea zice needucat, ascultator de metale sau rock (de orice fel); iar daca afirmatia a fost facuta in spirit de gluma, apoi tonul nu a fost deloc potrivit (si nici nu cred ca a fost in gluma), dar nici asta nu ma priveste pe mine in mod deosebit). Mi s-au parut amuzante toate aceste aspecte care s-au legat foarte frumos intre ele, adaugandu-se la astea si nominalizarea lor (trupa de alternative) la categoria Best bla bla METAL.
Inchei prin a-ti multumi inca o data pentru vizitarea blogului meu penal, pentru atentie si pentru injuriile gratuite, draga anonim. Ha! Si observ ca ti-ai facut user doar pentru mine. Frumos din partea ta.
Numai bine!