8 mai 2011

Ce ne-am face fara Internet?

Ce ne-am face fara Internet?
Va zic eu: am duce o viata groaznica. Va dati seama? Fara Robotzi, fara Lady Gaga piratata, fara Facebook... o Doamne, ce viata!


In seara asta mi-am propus (sa incep) sa testez Yoono si deja ma distrez enorm cu el. Daca nu stiti deja, Yoono e un add-on gratuit pentru Mozilla Firefox ce te conecteaza instant printr-un sidebar pe LinkedIn, Facebook, MySpace, YouTube si alte retele sociale. Pentru aceasta ocazie mi-am reactivat si contul de Facebook, dar nu va tine mult, nu va faceti griji. Am incercat sa-mi reactivez si MySpace-ul, dar n-a mers asa ca am conectat pagina trupei doar pentru teste. Am ramas uimit sa vad cata lume inca mai foloseste MySpace. O, se pare ca poti fi logat cu mai multe conturi de pe acelasi site simultat. Genial! Inca ma bate putin; incerc sa-l disec cat mai mult cat mai repede. Avand in vedere ca RockMelt nu mi-a mers din Dracul stie ce motive, profit de Yoono pentru a urmari mai bine YouTube-ul si Twitter-ul. De-abia astept sa mearga adaugarea si contului de Yahoo! Messenger. Teoretic e implementat si el, scrie "Beta". Dar e atat de beta incat nu merge. Probabil voi mai scrie si pe viitor despre experienta mea cu Yoono, asta daca nu ma plictisesc foarte repede de el.

Inainte sa plec, ca tot am zis de Robotzi:
Ma enerveaza enorm trend-ul asta mizerabil. Ma enerveaza toti prostii care socializeaza prin glume din Robotzi. Ma enerveaza mediatizarea intregului cacat. Ma enerveaza ca primesc mail de la Trafic.ro cu interviu cu creatorii genialului serial Robotzi. Ma enerveaza Robotzi! Robotzii sug!

Si-am zis si de Lady Gaga:

Un comentariu:

Lucian Vâlsan spunea...

Bine-ai venit în selectul şi minusculul clubul al celor cărora nu le place Robotzi.
Aici în Cluj toţi, de la profi, colegi de facultate, colegi de muncă şi chiar şefi de la muncă, salută cu "ce faci foca?". Pur şi simplu mi s-a acrit.