4 mai 2009

Cel mai tare magazin online!

Tocmai am descoperit cel mai tare site de cadouri! El se numeste tu.ro si pe el gasesti, pe langa tricouri personalizate, cele mai trasnite lucruri.

tricouri online


Cateva exemple de cadouri:

- Ceas cu monitorizare a batailor inimii

- Dopul vesel (dop pentru sticla)

- Pentru cei ce n-ati avut masinele cu telecomanda cand erati mici, puteti incerca acum sa va luati Elicopter cu telecomanda. Sau mai bine i-l faceti cadou unui fratior, verisor, nepotel etc.

- Mini aspirator pe USB sau poate Bec pe USB sau poate Ventilator pe USB sau poate Vitezometru pe USB (masoara cat de repede bati (sau scrii) la tastatura)

- Pistol cu apa cu incarcatoare de rezerva (nu, asta nu-i pe USB)

- Camp minat cu socuri electrice

- Cursa de sobolani

- Fart machine (o sa iau si eu vreo 3 din astea...)

- Minge de golf cu ceas si radio (pentru cei ce nu stiu, am o pasiune/obsesie pentru mingile de golf... asa ca... sa stiti... de ziua mea :D)

- Pentru impatimitii Pokerului (si nu numai) - Carti de joc insemnate (fiecare carte este subtil insemnata pe spate, asa ca atunci cand le imparti vei sti ce carti are fiecare)

- Sau poate esti cocalar... nicio problema. Gasim pe tu.ro ceva si pentru tine. Poate un Ceas de perete cu Playboy. Eventual sa-l porti la mana ca am vazut ca asa e moda. Sau la gat.

- Sau iauzi! Fii superstar!!! Ia-ti Ochelari de SUPERSTAR!

- Fa cadou prietenilor tai o Husa Caramida pentru telefon sau de ce nu... poate chiar o Caramida

- Prafuri magice pentru cada - adaugi un pliculet in apa din cada si aceasta se va transforma in gelatina (Atentie! Nu este comestibila! Nu pateaza si nu creaza alergii!). Daca te-ai saturat de gelatina adaugi plicul al doilea in cada si gelatina se va transforma inapoi in apa.

- Mai nou toata lumea e ecologista. Eu o consider o prostie, dar nu si tu.ro! Cumpara Butonul ecologic!
Un click mic pentru o schimbare de proportii. De cate ori iti lasi calc idle irosesti CO2 si energie electrica si il superi pe Captain Planet.

Daca vrei sa te imprietenesti cu el foloseste butonu ecologic. O sa economisesti in jur de 200 ron la plata luminii pe an si o sa scutesti mediul de aprox 135 kg de CO2/an inutili in atmosfera.

Este dispozitivul care poate sa faca diferenta daca vrei sa fi "eco friendly". Sistemul dupa care functioneaza este chiar simplu. Il cuplezi la computerul tau prin cablul USB, il ti la vedere, langa calculator si el o sa se lumineze sa-ti aduca aminte sa il apesi de fiecare data cand o sa iei o pauza mai lunga sau mai scurta, trecand apoi computerul si monitorul tau in cel mai eficient ecomode, acestea consumand energie ca si cand ar fi inchise. Cand o sa te intorci la calculator o sa poti sa continui exact de unde ai ramas fara nici o problema.

Butonu ecologic o sa iti arate de fiecare data cat ai economisit. Este compatibil cam cu orice sistem, adica cam toate Windows 2000, XP si Vista. Cu Machintosh nu e compatibil. Pentru el o sa ai nevoie in jur de 5Mb spatiu pe disk si minim 256Kb RAM.

- Din seria cocalari + pitipoance reunita cu ecologie + cauze stupide si idioate va prezentam Lanterna ecologica Pink Ribbon
Esti eco si faci si un gest de caritate pentru ca 10% din pretul lanternei revine Fundatiei Pink Ribbon care sunt un simbol al sperantei în lupta împotriva cancerului la sân.

- Revenind la treburi mai serioase, Ceas detector de retele WiFi

- Difuzoare "navale" de piscina (sau cada, in functie de posibilitati) - acestea plutesc, sunt wireless. A nu se scufunda in apa!

- O alta solutie pentru a asculta muzica la piscina sau in cada este MP3 Player-ul rezistent la apa

- Si pentru a incheia... clasicul Slinky. Comentariile sunt de prisos.

Destul de tare site-ul, nu?
Despre tricouri nici nu mai zic... sunt GENIALE!

tricouri funny

3 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Arunca o privire si pe http://www.hashas.ro/ . :)

Anonim spunea...

Aaa si sa nu uit de http://www.usbmania.ro/cadouri-usb/.